Támogatás

Adó 1% felajánlása

Alapítványunk támogatást nyújt a hátrányos helyzetű családoknak. A Kincskereső pályázaton keresztül gondoskodik arról, hogy azok a gyerekek és fiatalok is rész vehessenek partnerünk, a KÖSZI táboraiban, programjain, akik családjának ez súlyos anyagi terhet jelentene.

A Kincskereső pályázat elsődleges forrása az 1%-os felajánlásokból tevődik össze. Kérjük, hogy amennyiben módod és lehetőséged van rá, támogasd a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítványt személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával, hogy az emelkedő árak, a szűkülő források mellett is minél több rászoruló gyermeknek és fiatalnak adhassanak a KÖSZI önkéntesei táboraikban életre szóló élményeket, segíthessék lelki, hitbéli fejlődésüket!

Már csak ennyi időd van az adód 1%-ának felajánlására:

Ahogy mi segítünk

• Hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújtunk élményekben gazdag tábori élményt partnerünk, a KÖSZI Egyesület segítségével.
  • A Kincskereső pályázat keretein belül a gyerekek 25-75% támogatást kapnak a tábori költséghozzájárulásból, hogy a családjuk anyagi háttere ne szabjon határt a táborozás élményének.
  • A támogatásokat tervezetten és átláthatóan kezeljük.
  • A táborozóinknak és önkénteseinknek olyan értékeket adunk át a táboroztatás során, amelyeket a saját környezetükben is alkalmazni tudnak. Ilyenek például a csoportban való együttműködés, az érzelmeik verbalizálása, a segítő szemlélet kialakítása, egymás elfogadása és a hitéleti elmélyülés.
  • A hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatása mellett az 1%-os felajánlásoknak köszönhetően számos önkéntest tudunk kiképezni, akik számára új barátokat, szakmai fejlődést, izgalmas nyári programot tudunk biztosítani.
Több, mint
1 év
tapasztalattal rendelkezünk
Több mint
1 millió Ft
összegű támogatást nyújtottunk
Több mint
1 gyerek
táborozását támogattuk
Már
1. éve
képezünk önkénteseket

Hogyan tudod felajánlani az adód 1%-át?

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány adószáma: 18026504-1-41

A felajánlás megtételének két legegyszerűbb módját kiemeltük neked. Részletes útmutatót a NAV honlapján tálálhatsz.
Nagyon köszönjük a segítségedet!

Elektronikus kitöltés

Ha az elektronikus kitöltést választod, a legegyszerűbben a NAV által üzemeltetett e-SZJA webes felületen keresztül tudod megtenni a felajánlásodat az online kitöltő segítségével.

Papíralapú kitöltés

Ha papíralapon szeretnéd megtenni felajánlásodat, kérjük, tüntesd fel a nyomtatványon a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány adószámát: 18026504-1-41

Máshogy szeretnél segíteni?

Amennyiben nincs lehetőséged a személyi jövedelemadód 1%-át nekünk felajánlani, de szívesen segítenéd Alapítványunk munkáját adományozással, azt is szívesen fogadjuk. Bármilyen formában is érkezik, nagyon köszönjük a segítségedet!

Tovább az adományozáshoz