6. SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor
Piliscsaba, 2017. augusztus 6-12.

1. A táborról

Szoktál a KÖSZI vagy más szervezetek táboraiba járni, és most már elérkezettnek érzed az időt, hogy kipróbáld magad, mint vezető? Ebben segít a Szívvel-Lélekkel Alapítvány SZIVI Ifjúságivezető-képző tábora! Gyere el, és tapasztald meg, milyen amikor Te tervezel és kivitelezel egy programot, vezetsz egy kis csapatot és a táborszervezőkkel együtt bonyolítod le a nagyszabású programokat.

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor egy olyan egyedülálló fejlesztőtábor, ahol szükséged lesz a kreativitásodra, nyitottságodra, segítőkészségedre, szervezőkészségedre és még sok más képességedre, amelyek segítenek abban, hogy a 2 év elvégzése után jelentkezhess táborszervezőnek a KÖSZI táboraiba.

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábort a KÖSZI Napvető kalandtáborral egyidejűleg és ugyanazon a helyszínen tartjuk, így ez egyben egy gyakorlati helyszín is, és a tanult táborszervezői készségeket rögtön ki is próbálhatod élesben, egy igazi gyerektáborban.

A táborba a 2016/17-os tanévben 9-12. osztályosokat várunk.

A táborba való jelentkezés előzetes ajánlás alapján lehetséges, ezért a jelentkezési lap kitöltése előtt feltétlenül olvasd el lentebb a 7. Jelentkezés módja pontot.

Szellemiség >>
2. Programok

Ez egy olyan, két nyáron át tartó játékos képzés, ahol megismerkedhetsz a táboroztatás fortélyaival, megtanulsz csapatban dolgozni, jobb önismeretre tehetsz szert és a megszerzett elméleti tudást ki is próbálhatod a gyerekek között, a képzés befejezése végén pedig elismerő oklevelet is kapsz.

A képzések mellett a KÖSZI táborszervezői számítanak a segítségedre a tábor során a mindennapi teendők és a programok során. De ne ijedj meg! A képzések mellett fog időd arra, hogy te is élvezhesd a táborozás örömeit, kikapcsolódhass, miközben a kisebbek példaképévé válhatsz, akik irigykedve nézik, hogy Te már nagy és bennfentes vagy.

Amennyiben a második év után mind Te, mind mi úgy látjuk, hogy jól tudnánk táborszervezőként együtt dolgozni, akkor meghívást kapsz a KÖSZI Táborszervező Csapatába, illetve ha más szervezettől érkeztél, akkor utólagos írásbeli ajánlást írunk számodra.

Programtípusok a táborban >>

Képek korábbi SZIVI Ifjúságivezető-képző táborokból

Created with flickr slideshow.
3. Táborhely és utazás

A tábort Piliscsabán, a Béthelben rendezzük meg, mely egy gyönyörű tágas, zöld környezetben fekszik. A Béthel egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A táborhelyen nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra, szabadtéri játékokra.

Képek a Béthelről

A Béthel címe: 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.

Táborhely megközelítése autóval >>
Táborhely megközelítése közösségi közlekedéssel >>
Szervezett, közös eljutás a táborhelyre >>

4. Étkezés

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor résztvevői minden nap 5-ször helyben elkészített egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak:

• reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea;
  • ebéd: meleg étel;
  • uzsonna: gyümölcs;
  • vacsora: meleg étel vagy kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea;
  • pótvacsora: kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea.

5. Költséghozzájárulás és befizetési tudnivalók

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor költséghozzájárulása egyégesen 35.000 Ft.
Jelentkezési és befizetési határidő: 2017. július 31.
Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő jelentkezned, a részvételi díjat is be szükséges a fenti határidőig fizetni. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el elektronikusan az info@szivvellelekkelalapitvany.hu emailcímre.

Mit tartalmaz és mit nem tartalmaz a költséghozzájárulás? >>
Befizetési információk: bankszámlaszám, befizetési azonosító megadása >>
Pénzvisszafizetési feltételek lemondás esetén >>
6. Kincskereső pályázat

Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez.

A támogatás igényléséhez kattints a Kincskereső pályázat menüpontra.

7. Jelentkezés módja

Ha már eldöntötted, hogy belevágsz az ifjúságivezető-képzésbe, akkor az alábbi lépéseket kövesd:
A táborba való jelentkezés előzetes ajánlás alapján lehetséges.

Amennyiben táboroztál már a KÖSZI-vel, az alábbi lépéseket kövesd:
1). Keresd meg Bátorfi Mariannát (+36 30 240 6577, batorfimariann@gmail.com), a SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor szakmai koordinátorát, és jelezd neki, hogy szeretnél a táborban részt venni.
2.) A KÖSZI Táborvezetők Tanácsa és a SZIVI képzésvezetői megvitatják jelentkezésedet, és amennyiben támogatják azt, Bátorfi Marianna egy Ajánlási Kódot küld számodra. Amennyiben nem támogatják jelentkezésedet a táborba, akkor is kapsz értesítést.
3.) Jelentkezz a táborba az alábbi gombra kattintva, és add meg az űrlapon az Ajánlási Kódodat.

Amennyiben nem táboroztál még a KÖSZI-vel, az alábbi lépéseket kövesd
1.) Kérj egy A4-es oldalnál nem hosszabb előzetes ajánlást. Az ajánló lehet annak az ifjúsági szervezetnek a vezető tisztségviselője, ahol táborozni szoktál, vagy ha ilyen nincs, akkor lehet az osztályfőnököd, igazgatód. Az ajánlásban szerepeljen az ajánló email címe és telefonszáma, a szervezet neve és pecsétje, valamint, hogy miért tart alkalmasnak a SZIVI Ifjúságivezető-képző táborban való részvételre.
2.) Küldd el előzetes ajánlásodat Bátorfi Mariannának (+36 30 240 6577, batorfimariann@gmail.com), a SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor szakmai koordinátorának, és jelezd neki, hogy szeretnél a táborban részt venni.
3.) A SZIVI képzésvezetői megvitatják jelentkezésedet, és amennyiben támogatják azt, Bátorfi Marianna egy Ajánlási Kódot küld számodra. Amennyiben nem támogatják jelentkezésedet a táborba, akkor is kapsz értesítést.
4.) Jelentkezz a táborba az alábbi gombra kattintva, és add meg az űrlapon az Ajánlási Kódodat.

8. Adomány

A Szívvel-Lélekkel Alapítvány gondoskodik arról, hogy azok a gyerekek, fiatalok is eljussanak táborokba, akik családjának ez súlyos anyagi terhet jelentene. Az alapítvány kizárólag civil pályázati forrásokból, 1%-os felajánlásokból és magánadományokból tartja fenn működését. Ezért kérjük, hogy amennyiben módod és lehetőséged van rá, támogasd a Szívvel-Lélekkel Alapítványt adománnyal, hogy a szűkülő források mellett is minél több rászoruló gyermeknek és fiatalnak adhassanak önkénteseink táborainkban életre szóló élményeket, segíthessék lelki és értékbeli fejlődésüket.

Az adomány befizetésének részleteit az Adományozás menüpontban éred el.

9. Kapcsolat

Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány
1025 Budapest, Kavics utca 10.
Adószám: 18026504-1-41

Kérjük, hogy a szakmai koordinátort kizárólag a tábori jelentkezéssel kapcsolatos előzetes ajánlás miatt keresd, minden más ügyben a kapcsolattartó tud számodra segíteni.
A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor szakmai koordinátora:
Bátorfi Marianna
batorfimariann@gmail.com

A Szívvel-Lélekkel Alapítvány a KÖSZI-t bízta meg a tábori jelentkezéssel kapcsolatos ügyintézéssel, kapcsolattartással.
A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor kapcsolattartója:
Tóth Enikő
koszi@koszi.net