Jótékonysági edzés a Thorban Balázs Bogival

Jótékonysági edzés a Thorban Balázs Bogival

Jótékonysági edzés a Thorban Balázs Bogival


Szerző: Karánsebesy Réka
Fotós: Szalma Viktória

2018. április 29-én Balázs Bogi funkcionális edző segítségével és vezetésével megtartottuk a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány első jótékonysági edzését, melynek teljes bevételét Bogi és a Thor Gym Zugló az Alapítvány részére ajánlotta fel.

Jótékonysági edzés a Thorban Balázs Bogival

Április 29-én, vasárnap egy csapatnyi lelkes edzeni vágyó gyűlt össze a népszerű Thor Gym zuglói edzőtermében, hogy megismerkedjenek a funkcionális edzéssel, vagy csak fitten tartsák magukat ezen a kellemes hétvégi napon. Balázs Bogi edző vezetésével két edzést küzdöttek végig a jelentkezők, 10 és 11 órai kezdéssel.

Az edzésen minden porcikánkat megmozgattuk a funkcionális edzések szokásos kellékeivel, mint kettlebell, kötél, TRX és különböző súlyok. Az edzések kellemes hangulatban teltek, a végére azért mindenki alaposan el is fáradt, de jó szívvel mentek haza, hogy edzésükkel támogattak egy jó ügyet is.

Köszönjük a Thor Gym Zuglónak, hogy teret adtak az eseménynek! Nagyon hálásak vagyunk, hogy ez a rendezvény létrejöhetett és a felajánlásokon keresztül támogatni tudjuk a rászoruló gyerekek táboroztatását.

Jótékonysági edzőnap

***

A Jótékonysági edzés a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány szervezésében, a Thor Gym Zuglóval együttműködve valósult meg.