Rendezvények


Rendezvények

Nagy EU kvíz


Image

Mindent tudsz az Európai Unióról?
Megpihennél két koncert között?
Bizonyítsd tudásodat, és nyerj cserébe egy JBL lejátszót!
Mi ott leszünk a Ligeti Rockfesztiválon, gyere el te is, és játssz velünk!

Részletek: https://www.facebook.com/events/961054002093396/

A rendezvény számára a Sződligeti Parkszínpad biztosít megjelenési lehetőséget a II. Ligeti Rockfesztivál keretein belül.

Kapcsolódó cikk


Rendezvények

Önkéntes bál


A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány egyedülálló rendezvénye önkéntes tevékenységet végző fiataloknak. Célja, hogy a folyamatosan másokért tenni kész önkéntesek, akik különböző szervezeteknél tevékenykednek, egy estére találkozhassanak, megünnepelhessék elért eredményeiket és magát az önkéntes munkát.

A program része a nap folyamán olyan workshopok megvalósítása, amelyek az önkéntesek épülését szolgálják, és teret adnak az ötletek felvetésére, együttműködések kialakítására, majd este kerül sor egy kötetlen hangulatú bálra.

A bálon támogatói belépőjegy mellett tombola is hozzájárul a bevételekhez, amelyet elsősorban képzéseink költségeihez használunk fel.

Tovább a Jubileumi Önkéntes Bál oldalára

Kapcsolódó cikk


Rendezvények

Jótékonysági
edzések


Az ország egyik vezető funkcionális terme, a Thor Gym Zugló állt Alapítványunk mellé, hogy megrendezésre kerülhessen a jótékonysági edzőnap Balázs Boglárka Funkcionális edző vezetésével. A professzionális keretek között zajló edzéssel egyszerre jó cél mellé is ki lehetett állni.

A kezdők számára is nyitott lehetőség két 60 perces edzést foglalt magába: az elején bemelegítéssel, a végén nyújtással. A részvételi díj pedig teljes egészében a rászoruló gyermekek táborozását segítette.

Kapcsolódó cikk


Rendezvények

Hangra Banda
jótékonysági fesztivál


A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány 2012 óta rendezi meg Hangra banda! néven egésznapos jótékonysági fesztiválját, melynek bevételét teljes egészében a rászoruló gyermekek táboroztatására ajánlja fel. Délelőtt gyerekprogramok zajlanak, ahol az arcfestéstől a kincsvadászat élményéig rengeteg szórakoztató elfoglaltság várja a kisebbeket, az este pedig a huszonéveseknek szól, amikor több híres hazai pop, underground és rock zenekar szórakoztatja a vendégeket.

A korábbi években az esti program a szó szoros értelemben vett fesztivált jelentette, négy egymást követő zenekar mutatta meg magát, így a résztvevők élvezhették már a Kalef, a Francia kapcsolat, a The Subotage és a Frankzafka koncertjét. A fiatal zenekarok óriási lelkesedéssel szórakoztatták a közönséget, amely így a legkülönbözőbb zenei stílusokat ismerhette meg az este folyamán.

Kapcsolódó cikkek