Jubileumi Önkéntes Bál

Karibi hangulatban roptuk a Jubileumi Önkéntes Bálon

Karibi hangulatban roptuk a Jubileumi Önkéntes Bálon


Fotó: Bor Veronika

Budapest – Alapítványunk fennállásának 10. évfordulóját partnerünkkel, a KÖSZI Egyesülettel közösen ünnepeltük meg 2021. szeptember 17-én a Lágymányosi Ökumenikus Központban, ahol közel 50 önkéntes gyűlt össze, hogy felelevenítsék az elmúlt egy évtized legemlékezetesebb pillanatait egy karibi hangulatú, zenés-táncos estén.

Jubileumi Önkéntes Bál

Partnerünkkel, a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesülettel (KÖSZI) már a kezdetektől fogva segítjük egymás munkáját, így természetes volt, hogy a születésnapunkat is közösen ünnepeljük meg. Szerettünk volna egy olyan zártkörű programot életre hívni, amely méltó keretet ad az elmúlt 10 év közös sikereinek: a több, mint 50 támogatott tábornak és 100 egyéb rendezvénynek, melyekkel összesen nagyjából 1700 fiatalhoz értünk el.

Az esemény egyik célja volt, hogy összehozzuk és megünnepeljük a SZIVI és KÖSZI régi és jelenlegi önkénteseit és munkatársait, akik töretlen lelkesedéssel vesznek részt az egyesület és az alapítvány mindennapjaiban. Nélkülük ez az este sem valósulhatott volna meg, hiszen Nemes Anikó, a KÖSZI egyik vezető önkéntese trombitálta össze az est KÖSZI-s szervezőcsapatát, a SZIVI részéről pedig dr. Kővári-Horváth Márta, az alapítvány kuratóriumi titkára mozgósította a szervezőcsapatot, akik nemcsak ragyogó ötleteikkel járultak hozzá a sikerhez, hanem sok-sok órányi önkéntességet is vállaltak, hogy minden tervünk valóra is váljon.

A bál megnyitóján a KÖSZI elnöke, Kelényi Zsolt tekintett vissza az elmúlt évtizedre és mondott köszönetet mindenkinek, aki fáradságos munkájával segítette az egyesület és az alapítvány közös céljainak megvalósulását. Dr. Horváthné Pellionisz Petra, a SZIVI elnökhelyettese ünnepi versében köszöntötte a KÖSZI-t, ezután pedig a résztvevők egy nosztalgikus fénykép-összeállítást nézhettek meg, amely hol könnyeket fakasztott, hol mosolyt csalt az arcokra, olykor a kettőt egyszerre. Természetesen a közös tortázás sem maradt el, három különböző édes remeket kóstolhattak meg a résztvevők.

Az est második felében különböző szponzorok által felajánlott ajándékok találtak gazdára a tombolasorsoláson, majd Székely Attila táncoktató egy kis salsával és cha-cha-cha-val dobta fel a hangulatot. Csak egy pillanat szünetet tartottunk, hogy mindenki kifújhassa magát, majd máris a húrok közé csapott a Legyen A Víziló vintage alter-rock zenekar, élő koncertjükkel megkoronázva a 10 éves ünnepséget.

KÖSZI-SZIVI Jubileumi Önkéntes Bál - válogatás

***

Érdekel, mi lesz a következő eseményünk?

Akkor kövess minket a Facebookon:
https://www.facebook.com/szivvellelekkelalapitvany/

A Jubileumi Önkéntes Bál a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület és a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány közös szervezésében valósult meg.