KÉPZÉSEK

10. SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor

Budapest, 2021. június 27. - július 3.


A táborról


Szoktál a KÖSZI vagy más szervezetek táboraiba járni, és most már elérkezettnek érzed az időt, hogy kipróbáld magad, mint vezető? Ebben segít a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány SZIVI Ifjúságivezető-képző tábora! Gyere el, és tapasztald meg, milyen amikor Te tervezel és kivitelezel egy programot, vezetsz egy kis csapatot és a táborszervezőkkel együtt bonyolítod le a nagyszabású programokat.

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor egy olyan egyedülálló fejlesztőtábor, ahol szükséged lesz a kreativitásodra, nyitottságodra, segítőkészségedre, szervezőkészségedre és még sok más képességedre, amelyek segítenek abban, hogy a 2 év elvégzése után jelentkezhess táborszervezőnek a KÖSZI táboraiba.

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábort a KÖSZI Napvető mesetáborral egyidejűleg és ugyanazon a helyszínen tartjuk, így ez egyben egy gyakorlati helyszín is, és a tanult táborszervezői készségeket rögtön ki is próbálhatod élesben, egy igazi gyerektáborban.

A táborba a 2020/21-es tanévben 9-12. osztályosokat várunk.

A táborba való jelentkezés előzetes ajánlás alapján lehetséges, ezért a jelentkezési lap kitöltése előtt feltétlenül olvasd el lentebb a "Jelentkezés módja" pontot.

Szellemiség

A gyakorlati helyszínként szolgáló KÖSZI Napvető mesetábor szervezői, animátorai mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református felekezetekhez tartoznak. Mindazonáltal a SZIVI Ifjúságivezető-képző táborban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, illetve bármely felekezethez való tartozás.

Jelentkezés módja


Ha már eldöntötted, hogy belevágsz az ifjúságivezető-képzésbe, akkor kövesd az alábbi lépéseket. A táborba való jelentkezés előzetes ajánlás alapján lehetséges.

Amennyiben táboroztál már a KÖSZI-vel, az alábbi lépéseket kövesd:
1.) Keresd meg Pap Esztert (+36 20 361 7056, koszi@koszi.net), a SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor kapcsolattartóját, és jelezd neki, hogy szeretnél a táborban részt venni.
2.) A KÖSZI Táborvezetők Tanácsa és a SZIVI képzésvezetői megvitatják jelentkezésedet, és amennyiben támogatják azt, Pap Eszter egy Ajánlási Kódot küld számodra. Amennyiben nem támogatják jelentkezésedet a táborba, akkor is kapsz értesítést.
3.) Jelentkezz a táborba az alábbi gombra kattintva, és add meg az űrlapon az Ajánlási Kódodat!

Amennyiben nem táboroztál még a KÖSZI-vel, az alábbi lépéseket kövesd:
1.) Kérj egy A4-es oldalnál nem hosszabb előzetes ajánlást. Az ajánló lehet annak az ifjúsági szervezetnek a vezető tisztségviselője, ahol táborozni szoktál, vagy ha ilyen nincs, akkor lehet az osztályfőnököd, igazgatód. Az ajánlásban szerepeljen az ajánló email címe és telefonszáma, a szervezet neve és pecsétje, valamint, hogy miért tart alkalmasnak a SZIVI Ifjúságivezető-képző táborban való részvételre.
2.) Küldd el előzetes ajánlásodat Pap Eszternek (+36 20 361 7056, koszi@koszi.net), a SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor kapcsolattartójának, és jelezd neki, hogy szeretnél a táborban részt venni.
3.) A SZIVI képzésvezetői megvitatják jelentkezésedet, és amennyiben támogatják azt, Pap Eszter egy Ajánlási Kódot küld számodra. Amennyiben nem támogatják jelentkezésedet a táborba, akkor is kapsz értesítést.
4.) Jelentkezz a táborba az alábbi gombra kattintva, és add meg az űrlapon az Ajánlási Kódodat!

Kapcsolat


Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány
1025 Budapest, Kavics utca 10.
Adószám: 18026504-1-41

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány a KÖSZI Egyesületet bízta meg a tábori jelentkezéssel kapcsolatos ügyintézéssel, kapcsolattartással.

A SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor kapcsolattartója:
Pap Eszter
+36 20 361 7056
koszi@koszi.net

10. SZIVI Ifjúságivezető-képző tábor 2021