Találj egy zöld Zugot! – Napközis ökotábor

2024. augusztus 26-30. | Budapest-Zugló
Korosztály: 1-4. osztályosok


A táborról


Te is szeretnéd, ha a Föld, ahol élsz, a környezet, ahol laksz, a park, ahol játszol még sokáig megmaradna? Segítőtársakat találni a környezetünk védelmére, felfedezni a körülöttünk lévő természetet és annak szépségeit? Lehetne erre jobb hely, mint a tábor, ami csak erre fókuszál egy egész héten keresztül? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis ökötáborában idén a nyári örömök után átgondolhatjuk közösen, hogyan adhatjuk vissza a bolygónknak mindazt, amit olyan bőkezűen ad nekünk - tengerpart, hegyek, állatok... 

Az ismeretek átadásán és az élményszerű közös gyakorlatokon túl fontos számunkra, hogy a fiatalok megismerjék Zuglót, és a 14. kerület utcáin, terein, zöldterületein, apróbb és nagyobb nevezetességein tapasztalják meg a környezet szépségét, értékeinek, erőforrásainak megőrzését. Végül célunk az is, hogy a résztvevő gyerekek haladó pedagógiai módszerekkel, kiscsoportban, interaktív módon, játszva fejlődjenek, játék közben észrevétlenül váljanak cselekvő, tudatos állampolgárrá – és jól szórakozzanak az iskolát megelőző héten. 

Az ökotábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik az udvaron és a természetben érzik jól magukat. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és környezettudatosságra nevelni.

Jelentkezem
Találj egy zöld Zugot! - Napközis ökotábor

  Kapcsolat


  Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány
  1025 Budapest, Kavics utca 10.
  Adószám: 18026504-1-41

  A SZIVI napközis ökotábor kapcsolattartója:

  Mácska Péter

  Mácska Péter
  +36 30 606 1145
  peter.macska@szivi.net

  Híreink