Vándorúton Zuglóban – Napközis mesetábor

2024. augusztus 5-9. | Budapest-Zugló
Korosztály: 1-4. osztályosok


A táborról


Te is szeretnél néha útra kelni és szerencsét próbálni, ne adj Isten néha világgá menni? Segítőtársakat találni, akikre jóban-rosszban számíthatsz és megfejteni útvesztő rejtélyét? Kiállni a három próbát és elnyerni a fele királyságot? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis mesetáborban vándorútra indulunk a mesék birodalmába, ahol bármi lehetséges, hamuban sült pogácsa és mindentudó tarisznya készül, mesebeli állatokkal találkozol, és garantáltan nagy vidámság kísér végig a közös úton.

Ez az a hely, ahol akkor is süt a nap, ha odakint éppen esik az eső. Ahol közelről megnézheted a katicát, és mesélhetsz neki egy mesét. Versenyre kelnek az autók, és egy legóvár királya leszel. Kézműves Palotába költözünk, Táncházban járjuk a táncot, éneklünk és zenélünk, még mesél az erdő is... Alig várjuk, hogy velünk nyaralj és új barátokat szerezz!

A mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Jelentkezem
Vándorúton Zuglóban - Napközis mesetábor

  Kapcsolat


  Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány
  1025 Budapest, Kavics utca 10.
  Adószám: 18026504-1-41

  A SZIVI napközis mesetábor kapcsolattartója:

  Mácska Péter

  Mácska Péter
  +36 30 606 1145
  peter.macska@szivi.net

  Híreink