Támogatás


Támogatás

Miért fontos nekünk a támogatásod?


Alapítványunk kizárólag civil pályázati forrásokból, 1%-os felajánlásokból és magánadományokból tartja fenn működését. Éppen ezért sikereinket első sorban támogatóinknak köszönhetjük, az ő nélkülözhetetlen segítségüknek hála céljaink elérhető közelségbe kerülnek. A beérkező támogatásokból többek között gyermekek kedvezményes táborozását támogatjuk a Kincskereső pályázaton keresztül, önkénteseket képzünk, készségfejlesztő amatőr művészeti csoportokat tartunk fenn, valamint személyiség- és közösségfejlesztő programokat, jótékonysági rendezvényeket szervezünk.

Ha te is egyetértesz a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány célkitűzéseivel, kérjük támogasd munkánkat!

Támogatás

Adó 1% felajánlása


Alapítványunk támogatást nyújt a hátrányos helyzetű családoknak. A Kincskereső pályázaton keresztül gondoskodik arról, hogy azok a gyerekek és fiatalok is rész vehessenek partnerünk, a KÖSZI táboraiban, programjain, akik családjának ez súlyos anyagi terhet jelentene.

A Kincskereső pályázat elsődleges forrása az 1%-os felajánlásokból tevődik össze. Kérjük, hogy amennyiben módod és lehetőséged van rá, támogasd a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítványt személyi személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával, hogy az emelkedő árak, a szűkülő források mellett is minél több rászoruló gyermeknek és fiatalnak adhassanak a KÖSZI önkéntesei táboraikban életre szóló élményeket, segíthessék lelki, hitbéli fejlődésüket!

Adószámunk: 18026504-1-41

Adó 1% felajánlás részletei

Támogatás

Adományozás


Támogatóink segítsége nélkül nem tudnánk gyerekek számára táborozási lehetőséget nyújtani, és az általunk kitűzött célok gyakorlatilag megvalósíthatatlanok lennének.

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány céljai eléréséhez továbbra is köszönettel fogadunk bárminemű felajánlást, amelyből a nehéz helyzetben lévő, sokszor napi háromszori étkezéssel sem rendelkező gyerekeken, és családjaikon tudunk segíteni. A támogatásokat emelett a programok megvalósítására és eszközök beszerzésére tudjuk fordítani.

Adományozás részletei

Támogatás

Kapcsolat


Felmerülő kérdések esetén keress bennünket bizalommal, az Alapítvány munkatársai készséggel állnak a rendelkezésedre!

Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány

Kuratórium titkára: dr. Kővári-Horváth Márta
Alapítvány koordinátora: Sándor Judit
Levelezési cím: 1025 Budapest, Kavics u. 10.
Telefon: +36 20 412 1511
E-mail: info@szivvellelekkelalapitvany.hu