1. Hangra Banda! jótékonysági fesztivál

Hangra Banda jótékonysági fesztivál a rászoruló gyermekek táboroztatásáért

Hangra Banda jótékonysági fesztivál a rászoruló gyermekek táboroztatásáért


Hangra banda!

8 hazai underground és rockzenei együttes lép fel június 2-án, szombaton az Akváriumban, hogy jótékonysági koncerttel segítse a KÖSZI Egyesület és a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány önkéntes munkáját, a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok táboroztatását.
Előtte déltől színvonalas családi programok, gyerekkoncert és a vizslamentők várják az érdeklődőket az Akváriumban.

17.00: Hahó együttes – ingyenes gyerekkoncert
18.00: ProtoCall
19.00: Pádár Alexandra és Nagy Dávid (ex-Pokolgép)
20.00: Crescendo
21.00: Retro School Band
22.00: K2 (ex Kaukázus)
23.00: Anna and the Barbies
00.00: Supernem
01.00: DJ Dominique

Belépőjegy az esti koncertekre elővételben: 1.500 Ft
Belépőjegy az esti koncertekre a helyszínen: 1.800 Ft

A jegyek megvásárolhatók az Akvárium Klubban.

12.00: Családi programok
A fesztivál családi programokkal is kedveskedik az idelátogatóknak:
arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, sóliszt gyurmázás, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola szórakoztatja majd az idelátogatókat.
A vizslamentők is itt lesznek: www.vizslamentes.hu
17.00: a Földlakó lemezével a kicsik körében oly népszerű Hahó együttes koncertjével zárul családi program.

18.00: Koncertek
Hajnalig tartó nem mindennapi könnyűzenei koncertfüzért élvezhetik azok, akik jegyvásárlásukkal hozzájárulnak a jótékony akció sikeréhez.

A szombati kavalkád szervezője a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány, amely a KÖSZI Egyesületet támogatja. A KÖSZI évente 300 fiatalnak szervez nyári és évközi közösségépítő, készségfejlesztő, életvezetési táborokat, és további 1000 fiatalt ér el az iskolákban, helyi közösségekben szervezett programjaival. A szombati koncert bevételét is a rászoruló gyerekek és fiatalok táboroztatására kívánják fordítani a szervezők.

A hazai underground és rockzenei élet széles palettáját felvonultató jótékonysági fesztivál célja a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok táboroztatásának támogatása. A koncertsorozat szervezője a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány, amely az önkéntesekből álló KÖSZI Egyesület támogatója. A KÖSZI évente 300 gyermeknek, fiatalnak szervez nyári és évközi közösségépítő, készségfejlesztő, életvezetési táborokat, és további 1000 fiatalt ér el iskolákban, helyi közösségekben szervezett programjaival. A táborozó fiatalok kétharmada anyagi vagy családi helyzete folytán hátrányos helyzetben van. Sokuk annyira szegény, hogy még a nagyon alacsonynak számító részvételi díjat (teljes ellátással éjszakánként 2800 Ft) és útiköltséget sem tudják kifizetni. Ezeknek a fiataloknak ezek a táborok jelentik az egyetlen lehetőséget, amikor kimozdulhatnak otthonról, és egy elfogadó, szerető közösségbe kerülhetnek. A táborozásokat a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány finanszírozza, és az anyagi források megteremtése érdekében rendezi meg ezt a jótékonysági koncertet. Ebben partnerre találtak a fellépő zenészekben, akiknek önkéntes közreműködésével és baráti segítségével jön létre a június első szombatján megrendezésre kerülő rendezvény. A fesztivál teljes belépődíjából származó bevételt a Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány a rászoruló gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítja.

1. Hangra Banda jótékonysági fesztivál kép 1
1. Hangra Banda jótékonysági fesztivál kép 2
1. Hangra Banda! jótékonysági fesztivál